GROUP GUOSHENG

  • 30
    Salah sahiji Top 30 Usaha di Industri Alat Mesin Cina
  • 200
    Langkung 200 karyawan medali emas 10 taun sareng karyawan inten 20 taun
  • 20
    Husus dina widang manufaktur mékanis langkung ti 20 taun
  • 20000
    Pangalaman euyeub dina nyiptakeun langkung ti 20,000 sét alat mesin
  • 280000
    Kalayan 280,000 méter pasagi pabrik modern, alat pangolahan canggih.

Nantong Guosheng Intelligence Technology Group

Dumasar kana standar "5S" dina situs, kelompokna parantos nyusun bengkel produksi modern khusus. Tina pembuatan logam, tuang kana desain sareng manufaktur produk alat mesin CNC, produksi standar sareng manajemén parantos kalaksanakeun pikeun produk dina unggal prosés. Samentawis éta, Grup parantos ngalangkungan sertifikasi sapertos ISO 9001 System Management Quality, ISO 14001 Sistem Manajemén Lingkungan.

Ngalarapkeun alat uji canggih pikeun prosés édisi pikeun nguji precision sareng mastikeun kinerja pamungkas sareng kualitas produk.

Tentang Kami
Company introduction

Grup Guosheng

Guosheng Group tetep ku misi perusahaan "ngarobihkeun nagara ku industri sareng ngadamel karir langkung suksés", janten "janten produsén anu paling kompetitif kana alat intelektual di China" salaku visi perusahaan, cocog kana nilai inti "kajujuran, kualitas. karajinan sareng inovasi ”, nyiptakeun nilai anu langkung saé pikeun para nasabah, pangwangunan saham sareng karyawan, mitra, pemegang saham sareng masarakat, sareng ngahontal kaayaan win-win di hareup.

Sambungkeun